> > Bouwwerk: Museumpaviljoen The Catwalk

Museumpaviljoen The Catwalk

Locatie:

Kijk in 't Jatstraat 7, Centrum, Groningen

Coördinaten:

53°13'6.75'' N, 6°33'47.21'' O

Architect(en):

Architectenbureau('s):

Skets architectuurstudio

Start ontwerp - Oplevering:

2003 - 2004

Typologie:

Cultuur - Musea

Opdrachtgever:

Rijksuniversiteit Groningen

Constructeur:

Ingenieursbureau Wassenaar

Hoofdaannemer:

BAM Utiliteitsbouw

Brutovloeroppervlak:

196 m²

Inhoud:

865 m³

Bouwkosten:

0,000573 miljoen euro

Literatuur:

De Architect - 2005-1

Op een binnenplaats is dit paviljoen "The Catwalk" voor het Universiteitsmuseum gerealiseerd. Naast entree is in het sculpturale paviljoen de balie, een conferentiezaal en een expositiezaal ondergebracht. Gekromde dichte witte kunststof delen en glazen puien wisselen elkaar af.

Bekijk in de buurt

© Architectuur.ORG - 1999 - 2017 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook