> > Stationplein Sint Niklaas voltooid

Stationplein Sint Niklaas voltooid

12-05-2004 - Het door Cepezed in samenwerking met Studiebureau Jouret ontworpen stationplein van Sint Niklaas (Belgiƫ) is voltooid.

Ook werd het station zelf gerenoveerd en een nieuwe fietsenstalling gerealiseerd. Cepezed was supervisor van de omgeving, waarbij er ook een bioscoopcomplex en parkeergarage (EBARchitects), woningbouw en winkels (Jo Crepain) worden gerealiseerd. Het project werd dit jaar bekroond met de eerste prijs van het Vlaamse Stadsvernieuwingsfonds. Cepezed zal tevens de herinrichting van de Grote Markt van Sint Niklaas ontworpen, een project dat naar verwachting in 2005 is gerealiseerd.

Recent Architectuur Nieuws

(21-03-2017) - Open Toren Dag in Amsterdam

(20-02-2017) - Architectuur van de Lage Landen in het DAM

(13-01-2017) - Recensie: Rotterdam woont

(23-12-2016) - Expositie ontwerpen Sluishuis bij ARCAM

(23-12-2016) - Nominaties Mies van der Rohe Award 2017

(28-11-2016) - BIG / BARCODE wint competitie Sluishuis

(28-10-2016) - Expositie over architecten Schoemaker in Bronbeek

(19-01-2016) - Nieuw onderwijslandgoed voor Revius Lyceum Doorn

(19-01-2016) - Financiering Collectiegebouw Boijmans rond

(19-01-2016) - Broers Rietveld lid van Akademie van Kunsten

(12-01-2016) - Kraaijvanger ontwerpt kantoor Rabobank Gouwestreek

© Architectuur.ORG - 1999 - 2017 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook