> > DAPh toont wereldarchitectuur tijdens vakbeurzen

DAPh toont wereldarchitectuur tijdens vakbeurzen

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

17-12-2009 - De vakbeurzen Gevel en Licht&Architectuur 2010 staan in het teken van ‘Wereldarchitectuur’. DAPh, Dutch Architectural Photographers, een collectief van professionele Nederlandse architectuurfotografen, gaat tijdens deze beurzen exposeren. Naast nieuw werk in het kader van het thema ‘Wereldarchitectuur’ zullen zij ook een selectie tonen van het beste dat de Nederlandse architectuurfotografie op dit moment te bieden heeft.

Van boven naar beneden: het JinSo paviljoen, Amsterdam, een ontwerp van architectenbureau cepezed gefotografeerd door Thea van den Heuvel / DAPh in opdracht van Solarlux Duitsland, de Reichstag koepel een ontwerp van Norman Foster (fotografie: Jan de Vries / DAPh) en Espace CITROËN, Parijs van architect Manuelle Gautrand (fotografie: Jan de Vries / DAPh)

De fotografen van de DAPh zullen tijdens de beurzen aanwezig zijn om hun werk toe te lichten, maar ook om met geïnteresseerden van gedachten te wisselen over de definitie van wereldarchitectuur. Gevel en Licht&Architectuur worden gehouden van 27 tot 29 januari in de Ahoy, Rotterdam.

Tijdens de beurzen Gevel en Licht&Architectuur kan door iedere bezoeker worden geboden op de geëxposeerde foto’s. Degene die voor een werk het hoogste bedrag biedt, verwerft het werk. De totale opbrengst is bestemd voor Habitat voor Humanity, een organisatie die zich met de hulp van vele vrijwilligers inzet voor goede huisvesting van mensen in ontwikkelingslanden. Een bod kan heel eenvoudig worden uitgebracht bij de stand van de DAPh. Geef een ander de kans op een huis en haal zelf een prachtig fotowerk in huis.

De leden van DAPh werken al jaren samen en onderscheiden zich door grote vakkennis, ervaring, creativiteit en kwaliteit. Zij werken in opdracht voor zowel Nederlandse als Europese architectenbureaus, bedrijven en toeleveranciers in de bouwwereld. DAPh-fotografen hebben ieder hun eigen bedrijf en kunnen door samen te werken steeds grotere, ook buitenlandse opdrachten aan. Het fotowerk van Daph-fotografen worden regelmatig gepubliceerd in de vakbladen voor architectuur en bouw zoals: de architect, A10 en Bouwwereld.

Recent Architectuur Nieuws

(20-02-2017) - Architectuur van de Lage Landen in het DAM

(13-01-2017) - Recensie: Rotterdam woont

(23-12-2016) - Expositie ontwerpen Sluishuis bij ARCAM

(23-12-2016) - Nominaties Mies van der Rohe Award 2017

(28-11-2016) - BIG / BARCODE wint competitie Sluishuis

(28-10-2016) - Expositie over architecten Schoemaker in Bronbeek

(19-01-2016) - Nieuw onderwijslandgoed voor Revius Lyceum Doorn

(19-01-2016) - Financiering Collectiegebouw Boijmans rond

(19-01-2016) - Broers Rietveld lid van Akademie van Kunsten

(12-01-2016) - Kraaijvanger ontwerpt kantoor Rabobank Gouwestreek

(07-01-2016) - Robbrecht en Daem ontwerpen VRT-gebouw

© Architectuur.ORG - 1999 - 2017 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook