> > Kantoorpand Valkieser naar ontwerp van Van Huut

Kantoorpand Valkieser naar ontwerp van Van Huut

22-03-2002 - Architect Max van Huut van architectenbureau Alberts en Van Huut & Partners ontwierp voor Valkieser Communications te Hilversum het nieuwe kantoorpand. Interieurarchitect van het project is J. Otto Bakker.

Het project heeft een symmetrische plattegrond. Centraal ligt een atrium met entree en het trappenhuis. Aan beide zijden van dit atrium liggen de kantoorvleugels. Achter het atrium liggen de audiostudio's en een parkeergarage. De oplevering van het gebouw vindt in gedeelten plaats, de eerste werknemers verhuisden in augustus vorig jaar naar het nieuwe pand.

Valkieser Communications verzorgt verschillende faciliteiten voor de televisiewereld en reclamewereld, zoals bijvoorbeeld het maken van videoclips en tv-commercials.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2022 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook