> > Debat over Den Haag

Debat over Den Haag

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

11-05-2010 - Op donderdag 3 juni 2010 gaan Haagse ontwerpers en architecten in gesprek met beleidsmakers van de gemeente Den Haag. Dit moet leiden tot ideeën voor een beter, fijner, mooier, schoner of duidelijker Den Haag.

Aan tafels onder de bomen van het Lange Voorhout zullen ze tijdens een gezamenlijke picknick onderwerpen bespreken die door de gesprekspartners zelf bepaald zijn en moeten leiden tot ideeën voor een beter, fijner, mooier, schoner of duidelijker Den Haag. Aan het einde van de dag worden de ideeën gepresenteerd aan iedereen die komt kijken en luisteren, wie zijn mening wil geven over de toekomst van de stad, kan deelnemen aan de discussie. Geïnteresseerden kunnen ideeën tot en met 19 mei via onderstaande website indienen. Dit project is onderdeel van Den Haag Design en Overheid en wordt georganiseerd door de projectgroep Aan Tafel! met ondersteuning van Stichting Design Den Haag.

Den Haag Design en Overheid is een meerjarige manifestatie die bestaat uit vijf edities. Elke editie is een samenwerking met een andere Europese regeringsstad; in2010 is dat Berlijn. Daarna volgen Stockholm (2012), Parijs (2014), Londen (2016) en Rome (2018). De resultaten van de vijf edities worden geëvalueerd en in 2018 als rapport aangeboden aan de Europese Unie.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook