> > Debatavond over structuurvisie Leiden

Debatavond over structuurvisie Leiden

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

07-10-2011 - RAP Architectuurcentrum organiseert op 12 oktober een presentatie- en debatavond over de Leidse structuurvisie “Verder met de binnenstad”.

De Gemeente Leiden heeft het programma Binnenstad opgesteld om meer bezoekers naar de binnenstad van Leiden te trekken, meer bestedingen te genereren en een hogere waardering voor het aanbod van de binnenstad te krijgen. De structuurvisie “Verder met de binnenstad, een gebruikshandeling voor ontwikkelingen in de binnenstad van Leiden” stelt ontwikkelende partijen beter in staat om goede ontwikkelingsplannen op te stellen en uit te voeren.

Het programma van de avond zal gaan over de bedoeling van de nota en er zal worden ingegaan op de manier waarop de nota door ontwikkelende partijen gebruikt zou moeten worden. Daarna zullen vertegenwoordigers van die partijen in een korte toelichting hun mening geven over de hanteerbaarheid van de nota.

Remko Slavenburg, senior stedenbouwkundige bij de gemeente Leiden en samensteller van de structuurvisie, geeft uitleg. Tie Liebe, projectontwikkelaar, Rein Geurtsen, stedenbouwkundige en Michiel Samson, architect van projecten in binnensteden, geven vanuit hun vak een kort commentaar op de nota. Ronald Knappers, architect, zal als gespreksleider optreden.

Informatie: De presentatie en het debat zijn op 12 oktober om 20.00 uur in de Waag, Aalmarkt 21, Leiden. De toegang is gratis.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook