> > De Zwarte Hond breidt uit in Duitsland

De Zwarte Hond breidt uit in Duitsland

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

25-08-2014 - De Zwarte Hond breidt de vestiging in Keulen uit. Henk Stadens gaat samen met Matthias Rottmann leiding geven aan het team in Duitsland en onder andere de architectuurportefeuille verder doorontwikkelen. Daarnaast verhuist het team naar een ruimer kantoor.

beelden: De Zwarte Hond.

Sinds 2010 werkt De Zwarte Hond vanuit de Duitse vestiging aan uiteenlopende stedenbouwkundige opdrachten zoals het ontwerp voor de Hoogwaterbescherming voor de stad Regensburg en een studie naar de organisatiemogelijkheden van de groeiende woningbouwopgave in München. De daadkrachtige aanpak en frisse blik van De Zwarte Hond blijken succesvol; sinds vorig jaar werkt de vestiging in Keulen naast aan stedenbouw- en landschapsopdrachten ook aan een aantal architectuuropdrachten. Een belastingkantoor in Oranienburg en de transformatie van een oud stationsgebouw tot bruisend creatief centrum in Wuppertal zijn hier voorbeelden van.

De Zwarte Hond Köln zich wil zich qua architectuur de komende jaren vooral gaan richten op woning-, en scholenbouw. Met de jarenlange ervaring opgedaan in Nederlandse projecten denkt het bureau een grote meerwaarde te kunnen bieden aan de actuele opgaven in Duitsland. Uitgebreide ervaring met DBFMO opdrachten en Building Information Modeling (BIM) zullen hiervoor worden ingezet.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook