> > Nieuwe partner bij Kraaijvanger

Nieuwe partner bij Kraaijvanger

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

06-01-2015 - Ries Meertens is vanaf 1 januari 2015 mede-eigenaar van het Rotterdamse architectenbureau Kraaijvanger. Een andere partner, Annemiek Bleumink, neemt na acht jaren afscheid bij Kraaijvanger.

Naast de drie partnerarchitecten Dirk Jan Postel, Hans Goverde, Vincent van der Meulen en associate Daniela Schelle vervult Ries Meertens de rol van managing partner. In deze rol is Meertens verantwoordelijk voor alle strategische, commerciƫle, organisatorische en zakelijke onderwerpen.

Kraaijvanger is recent verhuisd naar Calypso, in het centrum van Rotterdam. De vooruitzichten van het bureau voor 2015 zijn goed, ondanks de aanhoudend moeilijke conjunctuur. Met de komst van Ries Meertens hoopt Kraaijvanger de opgaande lijn in de komende jaren verder door te trekken. Een ervaren en creatieve managing partner acht het bureau onmisbaar om slim en wendbaar nieuwe ontwikkelingen aan te gaan.

Dirk Jan Postel is verheugd over de komst van Meertens: "De match is perfect, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Zijn achtergrond als niet-architect zien wij als meerwaarde en zeker op strategisch-commerciƫel vlak legt Ries het gewicht in de schaal dat wij nodig hebben."

De stap naar Kraaijvanger is voor Meertens een logisch vervolg op zijn oude rol als partner van het industrieel ontwerpbureau MMID en later die van coach en zakelijk adviseur voor creatieve ondernemers vanuit zijn eigen bedrijf Coaching Creative Companies. "Het is daarnaast erg fijn om weer deel uit te maken van een prettig team en om mijn professionele en persoonlijke ervaring in te zetten voor de toekomst van Kraaijvanger," aldus Meertens.

Annemiek Bleumink neemt na acht plezierige jaren afscheid bij Kraaijvanger. Bleumink: "Als architect en partner heb ik een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van mooie en succesvolle projecten. Daarnaast heb ik mij mede bezig gehouden met het profileren en leiding geven aan het bureau."

© Architectuur.ORG - 1999 - 2021 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook