> > Gehry spreker bij "The Value of Design"

Gehry spreker bij "The Value of Design"

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

03-02-2003 - TU Delft, Stichting Dispuut Utiliteitsbouw organiseert in samenwerking met ING Real Estate en Stichting Hoogbouw de architectuurlezing "The Value of Design".

Tijdens dit evenement zullen toonaangevende architecten en constructeurs uit de internationale bouwwereld een lezing geven. Gedurende een middag wordt ingegaan op de wijze waarop grensverleggende gebouwen tot stand komen. Waarom slaat een ontwerp, zoals Sidney Opera, het Guggenheim Museum of de Erasmus brug zo bij het publiek aan, dat een landmark ontstaat. Hoe is het ontwerpproces georganiseerd, van initiatief tot realisatie en wat is de toegevoegde waarde van een goede interactie tussen de architect en de andere disciplines, met name de constructeur. Aan het slot van de lezingen wordt door middel van een paneldiscussie, waarbij bekende personen uit de Nederlandse bouwwereld vragen stellen, ingegaan op de gegeven visies.

De sprekers zijn architect Frank Owen Gehry, bekend van onder meer het Guggenheim museum te Bilbao, architect Rafael Viñoly (ontwerper van het Tokyo International Forum), architect Ben van Berkel van UN Studio, constructeur John Zils van het bureau Skidmore, Owings & Merrill en constructeur Philip Dilley van het bureau Ove Arup.

De architectuurlezing zal op 24 februari in aula van de TU Delft worden gehouden. Kaarten kunnen via de website de Stichting Dispuut Utiliteitsbouw worden gereserveerd.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook