> > Nieuwe partners Wiegerinck architectuur

Nieuwe partners Wiegerinck architectuur

04-04-2012 - Het Arnhemse bureau Wiegerinck architectuur stedenbouw heeft twee nieuwe partners benoemd, Koen Arts en Roy Pype.

Koen Arts (1978) is benoemd als senior-partner. Hij vervult sinds 2010 binnen ons bureau de rol van algemeen directeur en heeft deze taak overgenomen van Clemens Witteveen, die vorig jaar om gezondheidsredenen moest stoppen met zijn werkzaamheden. Roy Pype (1981) wordt associate-partner. Hij vervult de rol van manager marketing. Beiden continueren daarnaast hun rol als projectmanager.

Koen Arts richt zich op de steeds verdergaande professionalisering van het bureau. Daarnaast is hij als projectmanager betrokken bij ontwerpopdrachten met veelal integrale contractvormen zoals het nieuwe polikliniekgebouw van het Tweesteden Ziekenhuis te Tilburg. Roy Pype zal zijn rol op het gebied van marketing verder uitbouwen. Als projectmanager blijft hij betrokken bij een aantal complexe projecten voor universiteiten en academische centra, zoals Brains Unlimited te Maastricht en Imaging Centre VUmc Amsterdam.

Het bestuur van Wiegerinck bestaat naast Koen Arts en Roy Pype uit de senior-partners Hans Beekhoven (architect), Jarno Nillesen (architect),en Frank Pörtzgen (architect).

© Architectuur.ORG - 1999 - 2021 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook