> > BAM realiseert inrichting Delftse Poort en De Rotterdam

BAM realiseert inrichting Delftse Poort en De Rotterdam

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

12-12-2013 - BAM Utiliteitsbouw heeft twee opdrachten verworven in Rotterdam: de inrichting van het gebouw De Rotterdam en de renovatie van kantoorgebouw Delftse Poort. De projecten hebben een gezamenlijke omvang van 60.000 m².

Aan de Wilhelminakade realiseert BAM in opdracht van de gemeente Rotterdam de inrichting van De Rotterdam. De gemeente is huurder van de zogenoemde middentoren in dit complex. Het betreft de begane grond en verdiepingen 7 tot en met 40, in totaal 40.000 m².

De afdeling Vastgoedontwikkeling van het cluster Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam heeft het interieur van de middelste toren voor de gemeenteambtenaren ontwikkeld. GROUP A heeft metn Jurgen Bey (Studio Makkink & Bey) het interieurontwerp gemaakt.

BAM is reeds werkzaam in De Rotterdam. In opdracht van NH Hoteles en MAB verzorgt BAM de afbouw van het nieuwe NHOW Rotterdam. Dit hotel telt 278 kamers, verdeeld over de verdiepingen 9 tot en met 23, naar ontwerp van OMA te Rotterdam. De oplevering staat gepland voor begin januari 2014.

In opdracht van CBRE zal BAM de herinrichting en upgrade voor gebruiker Nationale-Nederlanden uitvoeren. De opdracht maakt deel uit van het uitwerken van het multi-tenant-concept voor dit markante kantoor.

Het betreft ruim 20.000 m² en wordt uitgevoerd onder directievoering van BouAd Adviesgroep in samenwerking met Techniplan installatieadvies. De twintig verdiepingen zullen in gebruik blijven tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2021 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook