> > Vierde editie architectuurfilmfestival in Gouda

Vierde editie architectuurfilmfestival in Gouda

01-11-2014 - Het Goudse Architectuurcentrum grAp en Filmhuis Gouda organiseren op 22 en 23 november voor de vierde keer het architectuurfilmfestival.

Het festival bestaat uit vijf documentaires die afgewisseld worden met inleidingen en aanvullende informatie van kenners uit de wereld van architectuur én film. Het programma bestrijkt een heel gevarieerd spectrum van de wereldwijde architectuur: van kleinschalige ecowoningen in de Verenigde Staten tot de massale expansie van Shanghai, en van de organische Sagrada Familia in Barcelona tot de rigide betondozen in de Bijlmer.

De vijf films zijn Garbage warrior (zaterdag, 19:00 uur), Manufactured landscapes (zaterdag 21:45 uur), Sagrada, el misteri de la creatió (zondag 11:00 uur), Lucien Hervé: photographe malgré lui (zondag, 14:00 uur) en Kleiburg, de laatste Bijlmerflat (zondag, 16:00 uur).

Het Architectuurfilmfestival start op zaterdag 22 november om 19:00 uur. Op zondag 23 november is er na afloop rond 17.00 uur gelegenheid voor een drankje en nagesprek in de foyer van het Filmhuis. Reserveren voor de films kan via onderstaande link van het Filmhuis. Een passepartout voor hetgehele programma kost 25,- euro.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2021 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook