> > Vergadercentrum 'Youmeet' in Utrecht voltooid

Vergadercentrum 'Youmeet' in Utrecht voltooid

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

31-10-2010 - Het interieur voor het vergadercentrum van 'Youmeet' in Utrecht is voltooid. 'Youmeet' is een bedrijf dat workshops en trainingsessies geeft op het vlak van “Het Nieuwe Werken”. Het ontwerp is van sprikk uit Rotterdam.

De plattegrond van 'Youmeet'.

Het vergadercentrum is ruim en open opgezet. Voor de vloerafwerking is één materiaal gebruikt, het plafond kreeg een soortgelijke behandeling. Op deze wijze wordt een uniforme ondergrond gecreëerd voor alle in de ruimte geplaatste objecten en meubels. Hoge berkenhouten elementen reiken van vloer tot plafond en creëren zodoende privacy maar bevatten daarnaast ook opslagruimtes, presentatieschermen en geluidsapparatuur. Glazen scheidingswanden zorgen voor de nodige akoestische afscheiding maar garanderen onbelemmerde zichtlijnen en veel natuurlijk licht.

Het welkomstgebied wordt ingedeeld door een drietal monolithische, witte volumes die respectievelijk koffiehoek, receptiedesk, en een meubel met meerdere zithoeken vormen. De verschillende ruimtes zijn vormgegeven en ingericht naar hun specifieke rol in het creatieve proces maar volgen een gemeenschappelijk thema.

Vloerbedekkingen, stofferingen en meubilair werden speciaal voor dit project ontworpen. Natuurlijke materialen worden daarbij gecombineerd met high-end communicatie- en presentatie apparatuur.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2022 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook