> > Iyad Alsaka en David Gianotten partner bij OMA

Iyad Alsaka en David Gianotten partner bij OMA

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

03-01-2011 - Iyad Alsaka en David Gianotten worden partner bij OMA. De nieuwe partners zijn benoemd om het groeiend aantal architectuur- en onderzoeksopdrachten in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Azië te ondersteunen.

Iyad Alaska en David Gianotten. Foto's © OMA; image by Blommers+Schumm.

David Gianotten wordt algemeen directeur van OMA Asia. Hij zette in 2009 het OMA kantoor in Hong Kong op en leidde de OMA projecten in Azië, waaronder het Taipei Performing Arts Centre, Chu Hai College in Hong Kong en de Shenzhen Stock Exchange. Gianotten werd geboren in 1974 in Nederland en studeerde architectuur en bouwtechnologie aan de Universiteit in Eindhoven. Hij werkte, voordat hij in 2008 naar OMA vertrok, bij SeARCH Architects.

Alsaka wordt directeur partner voor de projecten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Hij werkt op het hoofdkantoor van OMA in Rotterdam aan masterplans in Libië, drie gebouwen die binnenkort gerealiseerd gaan worden in Education City, Doha, en projecten in Saudi Arabië, Egypte, Syrië en Marokko. Alaska brengt zijn grondige kennis van het Midden-Oosten in het partnerschap. Hij was bij Dubai Holding als "director of design and development" verantwoordelijk voor tientallen projecten sinds 2001. Hij werkt sinds 2007 bij OMA. Alaska werd in 1969 geboren in Syrië en studeerde architectuur aan de universiteit van Aleppo.

OMA-partner Victor van der Chijs: "OMA is blij met de ervaring en kennis van Alaska en Gianotten in het partnerschap. Dit geeft ons nieuwe energie en kracht om te groeien en projecten te ontwikkelen."

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook