> > Erick van Egeraat ontwerpt World Fashion Club

Erick van Egeraat ontwerpt World Fashion Club

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

27-11-2013 - Erick van Egeraat heeft de opdracht gekregen om het World Fashion Restaurant, Café & Club in de hoogste wolkenkrabber van Europa, de “Mercury Tower” in Moskou, te ontwerpen.

Het World Fashion Restaurant, Café & Club is een cultureel concept waarin mode centraal staat, en dat wordt ontwikkeld voor verschillende wereldsteden.

De eerste verdieping van Mercury City Tower zal worden bestemd voor het café. De tweede verdieping zal plaats bieden aan het restaurant en de club. De plannen omvatten ook een exclusieve amfitheater voor het houden van defilés, modeshows, concerten, voorstellingen en feesten. Daarnaast zal een serie kleinere ruimtes worden ontwikkeld voor het houden van business meetings, kleine conferenties en master classes.

Erick van Egeraat: “Het project ‘The World Fashion Restaurant, Café & Club’ zal ongetwijfeld de nieuwe standaard zetten als exclusieve en modieuze locatie voor business meetings, presentaties en entertainment evenementen. Het ritme van MIBC Moscow-City zal hier voelbaar zijn.

WF restaurant, Cafe&Club opent naar verwachting in de tweede helft van 2014.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook