> > Fietstocht langs Rotterdams werk OMA / Koolhaas

Fietstocht langs Rotterdams werk OMA / Koolhaas

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

19-03-2014 - Parfum de BoemBoem-fietstocht organiseert op 5 april, tijdens Motel Mozaique, een fietstocht langs projecten van Rem Koolhaas / OMA. Hoogtepunt is de rondleiding door De Rotterdam, door projectarchitect Kees van Casteren.

De rondleiding voert langs de Kunsthal (n 1992 ontworpen en onlangs verbouwd door OMA), het Timmerhuis dat nu in aanbouw is en natuurlijk het net opgeleverde icoon aan de Maasoever: De Rotterdam. Projectarchitect Kees van Casteren (architect bij OMA), leidt ons hier rond en toont ons onder meer het uitzicht vanaf de 22e etage van de middentoren.

Tijdens deze Parfum de BoemBoem-tour komen alle fasen van het bouwproces aan bod en hoor je dingen die je nog niet wist over Rem Koolhaas en OMA. Zo wordt er dieper ingegaan op Koolhaas’ carrière vóór de architectuur en de manier waarop zijn ervaringen in de filmwereld, de journalistiek en de kunstwereld zijn werk beïnvloeden. Onderweg staan er bijzondere ontmoetingen en verrassende optredens op het programma.

De fietstocht start om 11:30 en 15:00 uur op zaterdag 5 april 2014 vanaf Plaza Mozaique op het Schouwburgplein in Rotterdam. De tocht duurt 3 uur en kost 7,- euro (gratis met een Motel Mozaïquepolsbandje). Zie voor meer informatie / reserveren onderstaande website.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook