> > Lezingenreeks georganiseerd door ARCAM en AvB

Lezingenreeks georganiseerd door ARCAM en AvB

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

25-08-2014 - ARCAM en de Academie van Bouwkunst Amsterdam starten samen de 'One Lectures', een nieuwe reeks architectuurlezingen bedoeld voor architectuurstudenten en alle andere belangstellenden.

Deskundigen, grootheden, nieuwkomers en buitenstaanders worden uitgenodigd om hun licht te laten schijnen over actuele onderwerpen uit architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

ARCAM en de Academie van Bouwkunst kondigen vier lezingen aan in deze reeks aan. Wim de Wagt spreekt op 11 september over het World Trade Center in New York. Daarna volgen Jan Benthem en Aart Oxenaar over Amsterdam Centraal Station (25 september), Arnoud Gelauff over de Pontsteiger (20 november) en landschapsarchitect Michael van Gessel (18 december).

De lezingen vinden plaats op donderdagavonden vanaf 20.00 uur in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211. Kaarten à € 5 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij ARCAM (openingstijden: dinsdag - zondag 13.00 - 17.00 uur) en op de avond van de lezing vanaf 19.30 uur aan de deur van de Academie van Bouwkunst Amsterdam. Een beperkt aantal Academiestudenten heeft vrij toegang op vertoon van collegekaart. De voertaal is Engels.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2021 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook