> > Architectenbal in de Beurs van Berlage

Architectenbal in de Beurs van Berlage

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

28-04-2014 - Op zaterdag 10 mei wordt het Architectenbal in de Beurs van Berlage gehouden. Tijdens het feest zal de Amsterdamse Architectuur Prijs 2014 worden uitgereikt door architect Francine Houben.

Het evenement is geïnspireerd op de jaarlijkse Beaux Arts Ball van The Architectural League of New York. In Amsterdam is het feest een initiatief van de BNA kring Amsterdam-Kennemerland die het bal organiseert samen met ARCAM (Architectuurcentrum Amsterdam). Thema is "The Making Of."

The Making Of is ook het thema van het openbaar gesprek dat Arcam al om 20 uur organiseert, toegespitst op de groeiende variatie in de wijze waarop bouwprocessen tot stand komen. Moderator Linda Vermaat laat sprekers en publiek aan het woord over scenario's die een belofte inhouden voor de toekomst. Sprekers zijn Albert Duyst (o.v. namens Amsterdam Oost) case: scholenpilot IKC Zeeburgereiland; Mira van Beek (Atelier PRO) case: samenhang creëren op het Waterlandplein; Albert Ravestein (Stadgenoot) case: samen ontwikkelen op Oostenburg; Sascha Glasl (space&matter) case: plan en spin off van de De Ceuvel; Thijs Reuten (Amsterdam Oost) case: spelregelkaart voor Cruquius.

Tickets zijn te koop via onderstaande website.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2021 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook