> > Bekkering benoemd tot hoogleraar in Eindhoven

Bekkering benoemd tot hoogleraar in Eindhoven

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

13-11-2012 - Juliette Bekkering (Bekkering Adams Architecten) gaat leiding geven aan de leerstoelgroep ADE, vorm geven aan het door deze groep verzorgde onderwijs en onderzoek en managementtaken vervullen.

Bekkering richtte in 1997 haar eigen bureau Juliette Bekkering Architecten op. In 2005 werd het bureau omgedoopt tot Bekkering Adams Architecten, dat zij samen met Monica Adams leidt. Werk van het bureau is het hoofdkantoor Benelux voor modemerk Esprit in Amstelveen, brandweerkazerne Vlissingen-Middelburg, het deelgemeentekantoor Feijenoord in Amsterdam en het Boostergemaal Oost bij Amsterdam.

Bekkering heeft ervaring op het gebied van onderzoek en is actief betrokken bij onderwijs. Vorig jaar werd zij benoemd tot Visiting Professor Architecture and Urbanism aan de Technical University of Prague, faculty of Architecture. Daarnaast gaf ze ook les als gast professor en gastdocent aan onder andere RWTH Aachen, TU Delft, Berlage Instituut en verschillende Academies van Bouwkunst (Amsterdam, Rotterdam, Tilburg).

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook