> > Thoth en nai010 presenteren publicaties 2013

Thoth en nai010 presenteren publicaties 2013

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

12-12-2012 - De uitgevers Thoth en nai010 hebben de publicaties voor volgend jaar gepresenteerd. Hieronder een selectie.

Thoth kondigt een bescheiden aantal publicaties aan voor volgend jaar met het onderwerp architectuur of stedenbouw. In september verschijnt bij de uitgever het boek "Quist Wintermans Architekten Bruggen." Dit Rotterdamse architectenbureau was verantwoordelijk voor de ontwerpen voor de Hanzeboog in Zwolle en de Rijnhavenbrug in Rotterdam.

Bij nai010 verschijnt "Fietsinfrastructuur" door Stefan Bendiks en AglaƩe Degros (april), Herbestemming van postkantoren van Koos Havelaar en Annette Wiesman, "Building as Ornament" met 10 interviews door Michiel van Raaij (april) en "De flexibele stad, oplossingen voor leegstad en krimp" van Tom Bergevoet en Maarten van Tuijl (mei).

Over de onlangs voltooide musea aan het Museumplein verschijnen twee boeken: "Stedelijk Architectuur" van Hans Ibelings (januari) en "Het nieuwe Rijksmuseum - Cruz y Ortiz Architects" van Jaap Huisman.

Daarnaast verschijnen in 2013 bij nai010 de periodiek terugkerende uitgaven van DASH en Oase en de 26ste editie van het architectuurjaarboek. Eerder was al de publicatie van MVRDV Buildings (april) aangekondigd.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook