> > Bouw The Pavilion in Amsterdam gestart

Bouw The Pavilion in Amsterdam gestart

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding
Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

22-09-2015 - Afgelopen week is de bouw van het kantoorgebouw The Pavilion aan de Fred. Roeskestraat in Amsterdam gestart. Het kantoorgebouw is ontworpen door Powerhouse Company.

The Pavilion wordt gerealiseerd voor Makerstreet door All-in Real Estate en Being Development. Het gebouw ligt naast het door Gent & Monk ontworpen kantoorgebouw Handel dat in het voorjaar van 2015 is opgeleverd. The Pavillion wordt gebouwd door Pleijsier Bouw.

Binnen de 1.571 m² kantoorruimte zullen over een begane grond en twee verdiepingen van ruim 700 m², de verschillende bureaus van Makerstreet zich huisvesten. Makerstreet bestaat uit verschillende boutique agencies, met een eigen specialisme en sfeer.

Being Development: "Het gebouw heeft een onderscheidende entree met een bijzondere hoofdtrap naar de bovenliggende verdiepingen en een terras aan het water. De verdiepingen zijn optimaal ingedeeld om de werkzaamheden te laten plaatsvinden: van stilteruimtes en formele vergaderplekken tot open werkvloeren met informele werkplekken. De hoge plafonds en grote hoeveelheid glas maken het werken transparant en vooral aangenaam.

Het ontwerp gecombineerd met de toepassing van veel glas, steen en andere hoogwaardige materialen en installaties, resulteert in een duurzaam en toekomstbestendig gebouw. Een pand dat perfect past bij deze tijd. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de integratie van een schakelhuis van Liander in het gebouw. Zo goed als onzichtbaar van buiten en volledig functioneel van binnen."

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook