> > Ben van Berkel opent Arnhems architectuurjaar

Ben van Berkel opent Arnhems architectuurjaar

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

07-01-2016 - Op dinsdag 19 januari aanstaande opent CASA het nieuwe architectuurjaar. Hoofdspreker is architect Ben van Berkel, de architect van Arnhem Centraal.

Naast Arnhem Centraal ontwierp Ben van Berkel met zijn bureau UNStudio onder meer de Erasmusbrug in Rotterdam, Museum Het Valkhof in Nijmegen, het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart, theaters in Spijkenisse en Lelystad, Raffles City in Hangzhou en de Singapore University of Technology and Design.

Aansluitend op het nieuwe CASA-jaarthema Plein Public zal Van Berkel in zijn lezing met name ingaan op de openbare ruimte binnen het oeuvre van UNStudio. Daarnaast zullen CASA-voorzitter Berry Kessels en directeur Edwin Verdurmen het jaarthema inleiden en vooruitkijken op de activiteiten in 2016. Tot slot krijgt burgemeester Herman Kaiser het CASA-jaarcahier 2015 aangeboden.

Informatie: Opening Arnhems architectuurjaar op dinsdag 19 januari 2015 / Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur / Locatie: Showroom Arnhem, Kleine Oord 177, Arnhem / Entree: € 5,-. Studenten en leden van de CASA-Sociëteit gratis.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook