> > Arons en Gelauff ontwerpt De Bouwcampus Delft

Arons en Gelauff ontwerpt De Bouwcampus Delft

Zoom in op afbeelding
Naar grootformaat afbeelding

28-11-2013 - Architectenbureau Arons en Gelauff is geselecteerd om het ontwerp te maken voor De Bouwcampus in Delft. Hiervoor wordt een bestaand pand op het terrein van de TU Delft aangepast.

De selectiecommissie beoordeelde Arons en Gelauff als een creatief en energiek architectenbureau dat het best in staat wordt geacht om bij de renovatie de eigenheid van het gebouwencomplex uit te buiten.

De Bouwcampus is een campus waar opdrachtgevers, vernieuwende bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen samen werken aan uitdagende bouwopgaven om kennisdoorwerking in de bouw te versnellen. Partners zijn onder meer: SBRCURnet, COB, Vernieuwing Bouw, PAO, CfPB, CROW, ISSO, Bewuste Bouwers, de Betonvereniging, BOB, CIB, ERB, KOMO, SIKB, SKB, TU Delft, Rijkswaterstaat, Rijksgebouwendienst, Bouwend Nederland, gemeente Rotterdam namens de G4, gemeente Delft namens de G32, TNO en Deltares.

De architect werkt het ontwerp voor het pand aan de Van der Burghweg 1 uit met de toekomstige gebruikers. Dit leidt tot een aanbesteding halverwege 2014. De uitvoering duurt enkele maanden en eind 2014 wordt De Bouwcampus opgeleverd en kunnen de gebruikers het pand betrekken.

In december 2014 verhuizen de eerste partners naar het pand van De Bouwcampus in Delft. Het online platform bestaat al, zie onderstaande link.

© Architectuur.ORG - 1999 - 2023 | info@architectuur.org | RSS-feed | Twitter | LinkedIn | Facebook